سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود (اسلاید) پاورپوینت ترک در ساختمان (تعمیر و نگهداری ترک در

پاورپوینت ترک در ساختمان

(تعمیر و نگهداری ترک در ساختمان)

 

دید کلی؛

در این مطلب از وبسایت فایل مَس به ارائه: پاورپوینت ترک در ساختمان (تعمیر و نگهداری ترک در ساختمان)، می پردازیم که در قالب 17 اسلاید زیبا، با فرمت pptx آماده شده است، همچنین این فایل قابل ویرایش بوده تا دوستان و عزیزان بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند، پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشید.

 

مشخصات فایل:

تعداد صفحات فایل:      17 اسلاید

فرمت فایل اصلی:        پاورپوینت (ppt)

فرمت فایل دانلودی:     فشرده (zip-winrar)

حجم در حالت فشرده:  0.925 مگابایت

 

دسته بندی:               پاورپوینت آماده معماری

 

  

توضیحات بیشتر و دانلود

 

 پاورپوینت ترک در ساختمان (تعمیر و نگهداری ترک در ساختمان)

 

 

فهرست مطالب پاورپوینت ترک در ساختمان

مقدمه

پیدایش ترک در ساختمان

موقعیت ترک

ترکهای ثابت

موی ترکهای معمولی

حالتهای ترک

روش تعمیر ترکها

ترکهای عمیق

ترک در تقاطع دیوار

حرکت افقی قسمتی از دیوار به دلیل نا کافی بودن مقاومت برشی

شکست دیوار آجری به صورت لایه لایه به دلیل عدم پیوستگی بین آجر و ملات

ترک افقی در بالای درب ورودی به ساختمان

جدا شدگی دیوارها در محل اتصال دو دیوار

 

توضیحات پاورپوینت ترک در ساختمان

مقدمه :

ترمیم سازه های بتنی، نیاز به بررسی ومطالعه دقیق وضعیت موجود سازه، مصالح به کار رفته در ساخت سازه و مطالعه شرایط پیراموًنی سازه دارد. برداشت دقیق محل و عرض ترک ها و ریشه یابی علل آن از قبیل خوردگی، واکنش های قلیایی – سیلیسی و نیز ترک های ناشی از جمع شدگی به عنوان اولین گام در بررسی وضعیت کنونی سازه تلقی می شود. مغزه گیری جهت تعیین مشخصات مکانیکی (مقاومت فشاری، ضریب ارتجاعی و …) بتن موجود از پارامتر هایی می باشد که در بحث ترمیم و بهسازی مورد توجه است.

هدف از انجام این پروژه، ارزیابی وضعیت فعلی، روش های بهبود وضعیت کنونی و در نهایت امکان سنجی ادامه ساخت سازه با توجه به مشکلات موجود می باشد

پیدایش ترک در ساختمان :

افت پی بر اثر عواملی همچون رطوبت و فشارهای وارده از طبقات ، بی مقاومتی خاک و عملکردهای آن پیش می آید . همچنین نوع مصالح مصرفی و اجرای غیرفنی ، سبب نشستهای پی می شود . در مجموع ، بر اثر حرکات زمین ، اسکلت بنا حرکت می کند و شکستهای مختلف که شامل ترکهای عمیق و یا معمولی و در مواردی به شکل مویی است، نمایان می شود.

تخریب خارج از صفحه دیوارهای عمودی در راستای زلزله و حرکت افقی دیوارهای در راستای زلزله و حرکت افقی دیوارهای در راستای زلزله

موقعیت ترک :

ترکهای عمیق :

این ترکها گاهی به طور دائمی به وجود می آید و دلیل آن نشست مرتب پی است که در این صورت ، بودن ساکنان در ساختمان خطرناک است.

ترکهای ثابت :

معمولا پس از نشست پی ، تحرک ساختمان کم می شود. این پدیده بر اثر قطع رطوبت و فشرده شدن سطح زیر پیش می اید. در نتیجه ، شکست و افت دیوارها و اسکلت بنا نیز متوقف ، و حالت ترک ثابت می شود.

موی ترکهای معمولی :

این ترکها در اثر افتهای کوچک در اسکلت بنا و به واسطه نیروها و در مواردی به علت نوع مصالح اندود به وجود می ایند. رطوبت ، انقباض و انبساط حاصله در مقابل خشک شدن سطوح مرطوب ، باعث ایجاد ترکهای مویی می شود.

حالتهای ترک :

ترک را به شکلهای مختلف می توان آزمایش کرد. نوع خطرناک و بدون خطر آنها را به شکلهای زیر می توان شناسایی کرد:

الف) بند دوقسمت دیوار را که بر اثر ترکهای عمیق از یکدیگر جدا شده اند ، با گچ دستی طوری کف کش می کنیم که ملات فقط دو قسمت جدا شده را پوشش دهد ؛ یعنی در ترکها نفوذ نکند

پس از خودگیری و خشک شدن ملات گچ ، چنانچه از دیوار جدا شود ، اسکلت در حال نشست و افت کامل است که باید در مورد آن با احتیاط رفتار کرد.

 

  

توضیحات بیشتر و دانلود