سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دانلود (اسلاید) پاورپوینت مقاله درباره کارآفرینی اجتماعی pdf – ک

پاورپوینت مقاله درباره کارآفرینی اجتماعی pdf

کارآفرینی اجتماعی ضرورت جامعه امروز و کلید طلائی توسعه پایدار

 

کارآفرین اجتماعی چیست | اهمیت کارآفرینی اجتماعی | مفهوم کارآفرینی اجتماعی | ویژگیهای کارآفرینی اجتماعی | کارآفرینی اجتماعی روستایی | نقش کارآفرینی اجتماعی در توسع? محلی

 

 

دید کلی؛

فایل پاورپوینت مقاله درباره کارآفرینی اجتماعی pdf – کارآفرینی اجتماعی ضرورت جامعه امروز و کلید طلائی توسعه پایدار، در قالب 86 اسلاید پاورپوینت جامع و کامل به صورت pdf آماده شده است.

 

 

توضیحات پاورپوینت مقاله درباره کارآفرینی اجتماعی pdf

کارآفرینی اجتماعی

کارآفرینی اجتماعی عملی است که کارآفرین اجتماعی انجام می‌دهد. کارآفرین اجتماعی فردی است که یک مشکل اجتماعی را تشخیص می‌دهد و از مفاهیم کارآفرینی برای سازماندهی، ایجاد، و مدیریت سرمایه برای ایجاد تغییر استفاده می‌کند. در حالی‌که کارآفرینان تجاری معمولاً به بررسی بازدهی و سود بازگشتی می‌پردازند، کارآفرینان اجتماعی معمولاً گروه‌ها و سازمان‌های غیرانتفاعی ایجاد می‌کنند.(به کارآفرین نیز نگاهی بیاندازید)

کارآفرین اجتماعی به حل مشکلی می پردازد که واقعاً مشکل جامعه است و برای حل آن تقاضایی وجود دارد. قرار است برای حل مشکل محصولی تولید شود. این محصول می‌تواند خدمات اجتماعی باشد یا یک محصول تولیدی مثل سلول‌های خورشیدی (مثال استفاده از انرژی‌های تجدید‌پذیر). محصول هر چیزی که هست باید بازاری داشته باشد و حداقل بخشی از جامعه علاقمند به استفاده از آن باشند و علاقه‌ای برای پرداخت هزینه‌های محصول وجود داشته باشد؛ قرار نیست کارآفرین اجتماعی علاقه‌ای نشان دهد و محصولی تولید کند که واقعاً مورد نیاز جامعه نیست.

اصطلاح کارآفرین اجتماعی تنها در 10 تا 18 سال اخیر رواج یافته است اما مثال‌های کارآفرینی اجتماعی سابقه‌ای طولانی‌تر دارد. فلورانس نایتینگل(مؤسس اولین مدرسه? پرستاری و توسعه دهنده? پرستاری امروزی) از مثال‌های این قبیل افراد هستند.

کارآفرین از وضعیت نامطبوع و ناخوشایند الهام می‌گیرد. کارآفرینان بایستی برای انجام این ماموریت برانگیخته شوند. بعضی مواقع کارآفرینان فرصتی را برای تغییر چیزهایی که آنها به دست می‌آورند برای تخریب وضع موجود پیدا می‌کنند. در مورد شرکت (ای بی)کاربر ناامید دوست «امیدیار» بود.

کارآفرینان به طور خلاقانه فکر می‌کنند و راه‌حلهای جدید را توسعه می‌دهند. یک کارآفرین تلاش نمی‌کند تا سیستمهای جاری را با حداقل ابزارها مطلوب سازد اما به جای آن راه جدید حل مساله را می‌یابد.

«امیدیار» و «اسکول»، بهترین راه ارتقای فروش را توسعه ندادند؛ «جابز» و «وزیناک»، الگوریتم سرعت نرم‌افزار مربوط به مشتری را توسعه ندادند و فرد اسمیت روشی را برای ساختن کار غیر دستی ایجاد ننمود. هر یک از یافته‌های فوق نشان دهنده ایجاد یک راه‌حل جدید برای برون‌رفت از مشکلات موجود می‌باشد. فردی به وسیله فرصت الهام گرفت و یک راه خلاقانه را ایجاد کرد.

 

 

توضیحات بیشتر و دانلود